Összes oldalmegjelenítés


A receptek elkészítésében az Electrolux konyhagépei segítettek.

2014. november 25., kedd

Karácsonyi nyereményjáték

A karácsonyi készülődés jegyében Petrétei Dóra ékszer kuckója és a labas-fazek-fakanal.blogspot.com gasztroblog közös nyereményjátékot indított az alábbi kiírás szerint:

Ha szeretné megnyeri a képen szereplő egyik ékszert, nincs más dolga, mint lájkolni kuckó facebook oldalát és megosztani a képet!

A nyertes választhat a három swarovski kristállyal díszített nyaklánc között, mely egyedi kézzel festett díszdobozban kerül postázásra, mellé Váradi Zsolt gasztroblogja: lábas-fazék-fakanál felajánlásának köszönhetően egy kuglóf is jár ajándékba!

Figyeljenek, hogy mindig az eredeti képet osszák meg, hogy Dóri láthassa! Sorsolás: 2014. 12. 12., a nyeremény pedig elsőbbségi csomagként 2014. 12. 15. napon, hétfőn lesz postázva!

Sok sikert mindenkinek!


 Fénykép: NYEREMÉNY JÁTÉK!

Ha szeretnéd megnyeri a képen szereplő egyik ékszert, nincs más dolgod, mint likolni az oldalamat és megosztani a képet! :)

A nyertes választhat a három swarovski kristállyal díszített nyaklánc között, mely egyedi kézzel festett díszdobozban kerül postázásra. És mellé Váradi Zsolt gasztroblogja: lábas-fazék-fakanál felajánlásanak köszönhetően egy kuglóf is jár ajándékba!

Figyeljetek, hogy mindig az eredeti képet osszátok meg, hogy láthassam! Sorsolás:2014.12.12., a nyeremény pedig elsőbbségi csomagként 2014.12.15. napon hétfőn lesz postázva!

Sok sikert mindenkinek!

További olvasnivalók Petrétei Dóra ékszer kuckója és a gasztroblog facebook oldalán láthatóak.

Mindenkinek jó készülődést és játékot kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...