
Hozzávalók (2 személyre):
4 egész tojás
1 szál újhagyma (vagy amilyen hagyma van otthon)
1 darab kaliforniai (pritamin, kápia) paprika, paradicsom
ízlés szerint egy darab kolbász, szalonna, sonka, bármi, amit kívánunk
olívaolaj
só, bors, pirospaprika
1 főzésálló, vastagabb, zárható nylon tasak
valamint: egy akkora fazék, amelybe a zacskó kényelmesen belefér.
Elkészítése:

Beleütjük a tojásokat, a felaprított tetszőleges hozzávalókat (a kolbászt, szalonnát, sonkát érdemes kicsit átsütni), sózzuk, tekerünk rá egy kis borsot, majd a kezünkkel egy kicsit "átmasszírozzuk" a tartalmát, hogy ne egészben legyen benne a tojás és elkeveredjen minden. Lezárjuk a zacskót és forrásban lévő vízbe csúsztatjuk, ahol 10-15 percig sütjük (ízlés szerint).

Ennyi az egész. Érdemes kipróbálni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése