Összes oldalmegjelenítés


A receptek elkészítésében az Electrolux konyhagépei segítettek.

2013. január 22., kedd

1. szülinap

Ha nem néztem el az időpontot, akkor ma egy éve, hogy első bejegyzésem közzétételével elindítottam a blogomat. A kezdeti nehézségeken Dia lendített át, aki hasznos tanácsaival, ötleteivel és nem kevés technikai segítségével bábáskodott a születésnél. Volt néhányszor, hogy abbahagytam volna, de volt, aki támogatott és ötletekkel segített, hogy vonzó legyen ez a receptgyűjtemény és ne adjam fel. Köszönöm mindenkinek, aki segített, ötleteket adott, kritizált, mert ezek az ötletek, segítségek és kritikák lendítettek előre (hiszen továbbra sem vagyok egy internet guru, és mint kiderült fényképezni sem nagyon tudok).

Nem tudom, hogy ez alatt az egy év alatt történt 31 800 látogatás, a megjelenített 173 recept (remélem nem számoltam el), a 33 tag és az 52 hozzászólás milyen eredménynek számít, egyáltalán eredmény-e. Azt tudom csak, hogy sokan keresgélnek különféle recepteket, ötleteket, ami örömmel tölt el. Örömmel tölt el az is, hogy ebbe a "világba" csöppenésemmel egy csomó embert, gasztroblog-írót és rengeteg új receptet ismertem meg, így úgy gondolom, hogy megérte foglalkozni vele. Van mit fejlődnöm, de Dia, Csabi, Marcsi és a névvel és név nélküli olvasók kattintásai gondoskodnak arról, hogy legyen újdonság, fejlődjön a megjelenés, legyenek új receptek, élmények. Köszönet érte.

Tortát nem sütöttem, hiszen a blognak nincs szája és nem tudná megenni. Így csak csendesen örülök és folytatom tovább, bízva abban, hogy továbbra is lesznek látogatók, recept- és ötletkeresők.

5 megjegyzés:

  1. Boldog "blogszületésnapot" kívánok, és még sok-sok receptet és bejegyzést az elkövetkező években.

    VálaszTörlés
  2. Boldog blogszülinapot kívánok, és további sikeres blogolást sok bejegyzéssel, és sok látogatóval!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a jókívánságokat és az építő jellegű kritikákat is!

      Törlés
  3. Gratulálok, boldog blogszülinapot és további örömteli blogolást kívánok! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...