Összes oldalmegjelenítés

2013. március 3., vasárnap

Tejszínes csirkemell tésztával

Van egy borzasztóan egyszerű recept a blogon, a tejszínes garnéla tésztával. Ez gyakorlatilag ugyan az, csak garnéla helyett csirkemellel készül. Egyszerű, gyors, kiadós. Fél óra sem kell hozzá.

Hozzávalók (kb. 4 személyre):

50 dkg csirkemell
50 dkg spagetti
5 dl tejszín
nagy csokor petrezselyem zöldje
étolaj, olívaolaj
só, bors

Elkészítése:

A tésztát lobogó sós vízben főzzük meg. Míg a tészta fő, készítsük el a tejszínes csirkemellet. A csirkemellet csíkozzuk fel, majd néhány evőkanál étolaj és olívaolaj keverékén süssük meg, sózzuk, borsozzuk. Ha átsült, akkor szórjuk meg a felvágott petrezselyemmel, öntsük fel a tejszínnel, majd forraljuk, míg mártás sűrűségű lesz.
A kifőtt tésztát szűrjük le, majd forgassuk bele a tejszínes alapba (ha nagyon száraznak tűnne, akkor a tészta főzővizéből adjunk hozzá keveset, vagy öntsünk még hozzá tejszínt).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...